Den nuværende Porsche 718 Cayman har taget noget kritik for karakteren af ​​sin firecylindrede ‘bokser’ -motor-men det tyske sportskøretøj vender tilbage Tilbage til seks-cylindret magt for sin en masse ekstrem version endnu, 718 Cayman GT4.
Den friske rækkevidde-topper får en ny 4,0-liters motor, der stammer fra motoren set i den aktuelle Porsche 911, dog uden turboladerne. I den mindre bil leverer den 414bhp, en get på 35bhp over den forrige Cayman GT4 sammen med 420Nm drejningsmoment mellem 5.000 samt 6.800 o / min. Revgrænsen er 8.000 omdrejninger pr. Minut.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Fineste sportsbiler til salg
Det er tilstrækkeligt til at tage GT4, udstyret med en seks-trins håndbog gearkasse, til en tophastighed på 189 km / h (mere end 300 km / t) såvel som fra 0-62 km / h på 4,4 sekunder. Porsche erklærer ligeledes, at 718 Cayman GT4 kan skyde Nurburgring Nordschleife -kredsløbet i Tyskland meget mere end 10 sekunder hurtigere end sin forgænger.
11

Den nye motor kan lukke to cylindre under lette gashåndtag for at spare brændstof, såvel som Porsche siger, at 718 Cayman GT4 håndterer 26 mpg under den ældre NEDC -effektivitetstest. Det skal svare til ca. 22 mpg under det hårdere WLTP -regime.
718 GT4 drager ligeledes fordel af forskellige aerodynamiske justeringer. Porsche erklærer så meget som 50 procent meget mere downforce uden nogen negativ indvirkning på træk. Der er en ny udstødningsstil, der muliggør en bageste diffusor, der leverer omkring 30 procent af den bageste nedstyrke. Ud over den faste bagvinge skaber omkring en femte meget mere downforce sammenlignet med den forrige generation.
Chassiset integrerer 30 mm lavere suspension end en grundlæggende Caymans, en låsemekanisk bagdifferential og som en mulighed et ClubSport-bundt, der tilføjer en bageste rullebjælke, en afsluttende slukker og en seks-punkts sikkerhedssele til førersædet.
718 Cayman GT4 er prissat til £ 75.348, med allerførste leverancer forventet i efteråret.
Er du glad for at se Porsche vende tilbage til seks-cylindret magt til Cayman GT4? Lad os forstå dine tanker nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.