Britiske feriegæster, der har lyst til at sove på fire hjul til deres sommerferie, kan nu leje et udvalg af bobiler og campingvogne ved hjælp af et nyt websted.
Paulcamper.co.uk, opkaldt efter ejerens egen campervan, bruger feriesøgere muligheden for at leje en romantisk campervan eller en meget mere opdateret autocamper fra så lidt som £ 70 om natten.

Bedste Volkswagen Campervan Conversions

Med UK-baserede helligdage, der sælger ud som feriegæster, ser ud til at komme væk i løbet af sommeren, er bil- og campervan-salget også steget. Nu har potentielle købere chancen for at prøve, før de køber.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Som med populære indkvarteringsudlejningswebsteder som Airbnb, lister Paulcamper privatejede biler, der er bedømt af brugere og er dækket af fuldt detaljeret forsikrings- og vejhjælp med alt nødvendigt campingudstyr inkluderet.
Tilgængelige køretøjer spænder fra standard VW Camper Ideel til Camper til klasse A-bobiler, der imødekommer alle fra solo-rejsende op til familier på seks, mens afhentningspunkter over Det Forenede Kongerige er tilgængelige.
Paulcamper CEO, Dirk Fehse, sagde: ”Jeg begyndte Paulcamper tilbage i 2013 og lejede min egen autocamper Paul i køb for at minimere driftsomkostningerne og var i ekstase ved ideen om at gøre camping mulig for dem, der ikke ønskede at få deres egen autocamper.
”Bile og campervans kan være dyre at vedligeholde, kombineret med det faktum, at de typisk bruges i kun et par uger om året, og tilbringer resten af ​​tiden i ejerens garage.
“I begyndelsen havde jeg også bekymringer om at betro min dyrebare VW til fremmede, men i alle disse år har jeg kun haft gode oplevelser.”
Paulcamper har været aktiv på tværs af det europæiske fastland i betragtning af at 2017, mens den globalt har over 8.500 biler til rådighed til leje og har været ansvarlig for over en million overnatning.
Find ud af, hvad der skete, da vi kørte en Volkswagen California Camper på vores langsigtede flåde …

Leave a Reply

Your email address will not be published.