Hver Vauxhall-model vil blive brugt sammen med GM’s Hi-Tech OnStar Communications System i den nærmeste fremtid, ifølge GM Europe-præsident Dr. Karl-Thomas Neumann.
OnStar leverer et stort udvalg af fordele, nogle på abonnementsbasis og har allerede 6,5 millioner kunder over Nordamerika og Kina.
Det fungerer gennem de nuværende 4G-telefontjenester og opretter forbindelse til bilens indbyggede computer for automatisk at kontakte OnStar Call Center, hvis bilen er i en ulykke, der udløser airbags. Beboere kontaktes automatisk, mens nødhjælpene også kaldes og sendes detaljer om bilens placering og sværhedsgrad af virkningen.
Fjern langsom funktion kan bruges af politiet
Der er også sikkerhedsfordele, hvor stjålne biler spores med politiets evne til at bremse bilen eksternt. Ejere vil også være i stand til at kontrollere, om deres bil er låst og låse den, når de er i udlandet.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Traditionel vending-navigation kan programmeres gennem stemmestyring ved at kontakte callcenter, mens operatører automatisk kan søge efter og sende ruter til faciliteter, der spænder fra brændstofstationer til restauranter. Vejhjælp og automatisk bildiagnose vil yderligere være funktioner, mens OnStar også kan oprette et WiFi -netværk i bilen.
Dr. Neumann fortalte Automobile Express, ”Vi vil bringe den til enhver bil i Europa. Selv de billigste modeller vil have det som en mulighed, og så meget som muligt vil vi gøre det standard. ”
OnStar Tracking Service kan minimere forsikringsomkostninger
Sporingstjenesten kunne også bruges til at minimere forsikringsomkostningerne, som Dr. Neumann forklarede: ”Hvis du vælger at have en aftale med dit forsikringsselskab, så de ved, hvor du er, og hvordan du kører til gengæld for en besparelse, så Vi vil gøre det for dig. ”
Dr. Neumann var hurtig til at mindske frygt for databeskyttelse og sagde, at OnStar kun får adgang til de oplysninger, som kunderne tillader dem. Imidlertid indrømmede han, at OnStar ud over abonnementsomkostninger kunne være en overskudsgenerator ved at forsyne brugere med anvendelser, da de teknikker visse detailhandlere.
• Google Car – Alt hvad du har brug for at vide om Googles førerløse bil
Abonnementet er sandsynligvis gratis i en indledende periode med et månedligt eller årligt gebyr derefter. De aktuelle omkostninger for den fulde OnStar -supportpakke i USA er $ 29,99 (£ 17,50) pr. Måned.

Onstar leverer sandsynligvis en masse mere gode nyheder til Storbritannien med ekstra job sandsynligvis på Vauxhalls HQ i Luton. ”Onstar i Europa har brug for en infrastruktur og en base. Og det vil være i Luton, ”sagde Dr. Neumann. ”Vi har masser af vores IT -funktioner i Luton, og der er godt talent til rådighed i England.”
Vi bringer dig fulde detaljer om den nye OnStar-udstyrede Vauxhall Corsa ved midnat i aften. Her er alt, hvad vi ved nu om den nye supermini …

Leave a Reply

Your email address will not be published.