Det kinesiske år af hunden er muligvis lige startet, men drivere i Storbritannien kræver lige rettigheder for katte på vejen, ifølge en ny undersøgelse.
Bilister, der løber over en kattedyr, skulle være nødt til at rapportere hændelsen til politiet, som de i øjeblikket skal gøre, når de slår en hund, fandt en undersøgelse fra vores søskende publikation Carbuyer.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Aktuelle regler har brug for chauffører for at rapportere det, når de rammer et antal dyr, inklusive heste, kvæg, får såvel som hunde, men katte er ikke på listen.
• Fineste biler og lastbiler til bagageområdet samt kæledyr
Carbuyer -forskningsundersøgelsen opdagede, at 59 procent af chaufførerne er for en lovgivning, der har brug for bilister til at rapportere kattehændelser på vejen. Arbejdsfejringen afslørede for nylig sin dyrevelfærdsplan. I den kræver fejringen en reform i indenlandske kæledyrslovgivninger som obligatorisk mikrochipping for katte samt en ny afgørelse, der har brug for “bilister for at rapportere uheld, hvor et dyr er blevet såret”.
Dyrrettighedskampagne Mandy Lowe sagde til Carbuyer: ”Hvis en chauffør ikke gør forsøg på at finde ejeren, eller tage katteen til en dyrlæge, der skal scannes efter en mikrochip, vil kroppen blive tilbage til regionrådet . ”
Hun sagde, at dette betød, at ejere ville “aldrig få den lukning, de fortjener”, hvis deres kæledyr blev ramt af et køretøj.
Tall fra Highways England, der håndterer Englands motorveje såvel som større A-veje, viser, at 320 døde katte blev opdaget på sit netværk over en toårsperiode.
Er du enig? Bør katte have nøjagtigt de samme rettigheder som hunde? Lad os forstå dine tanker nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.