næsten halvdelen af ​​vejmarkeringerne på større veje i Englands krav, der erstatter øjeblikkeligt eller ekstremt snart, ifølge en ny undersøgelse.
Kun 16 procent af de hvide linjemarkeringer på motorveje blev betragtet som ‘fremragende’ i forskningsundersøgelsen på 2.500 miles af engelske veje, ved Road Security Markerings Association (RSMA).
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Rapporten specificerer 52 procent af markeringerne på motorveje, 42 procent på dobbelt kørebaner samt 48 procent på krav om enkelt køreveje, der erstatter lige nu eller presserende krav om at blive arrangeret til udskiftning.
• Dækning af sort kasse -køretøjsforsikring til endte med at være normen
Bare 13 procent af markeringerne på enkelt køreveje blev også tænkt på efterår i kategorien ‘fremragende’.
“Det er skammeligt, at halvdelen af ​​markeringerne på veje i England er så brugt, at de kræver at blive udskiftet,” sagde RSMA -national direktør George Lee.
Markeringer er vurderet til deres retro-refleksivitet med 150MCD (Millicandelas) branchen grundlæggende for at sikre, at den er synlig om natten i det våde.
• 60 km / h hastighedsgrænse organiseret til M3 -motorvejen
Highway -kroppe genkender en score under 100 mcd som behov for at blive arrangeret til udskiftning, mens under 80 mcd garanterer øjeblikkeligt afhjælpende arbejde.
Den værste vej i England var M3 mellem Bagshot såvel som Camberley med en svimlende 94 procent af markeringerne under 80MCD. Den nærmeste A322-strækning mellem Bracknell såvel som Bagshot var det andet værste med 84 procent i kravet om arbejde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.