Elon Musk har bekræftet, at Tesla vil lancere en prototype til en humanoid robot næste år, der er oprettet for at udføre “kedeligt, gentagne og farlige” arbejde.
Den amerikanske bilproducents milliardær CEO sagde, at roboten ville måle i 5ft 8in, veje 65 kg og være i stand til at fastgøre bolte til biler med en spenn, eller mere komplekse opgaver som at hente 65 kg og offentliggøre chokket på stød. I din lokale butik.

Autonome bilniveauer: Trinene til din bil, der kører selv, forklarede selv

Musk, der beskriver Teslas seneste skabelse som “dybe implikationer for økonomien”, foreslog, at den nye Droid vil tilslutte huller, der er skabt af mangel på arbejdskraft.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Den frittalende Tesla CEO meddelte ikke, hvor meget Tesla Bot ville koste, men sagde i sin tale, at den nye maskine ikke ville være “super dyre”. Sagde for at udnytte de samme computerchips og navigationsteknologi som Teslas semi-autonome drivende aids i biler som Model 3, vil den nye robot være udstyret med otte kameraer.
Tidspunktet for den nye Tesla -bot kommer få dage efter, at et amerikansk sikkerhedsorgan lancerede en ny sonde i Teslas autopilotsystem efter en række styrt, der involverer Tesla -biler og parkerede nødhjælpskøretøjer.
Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) er der sket mindst 11 nedbrud, når Tesla -biler “har stødt på de første responderscener og derefter ramt et eller flere køretøjer involveret i disse scener” siden januar 2018.
I disse situationer forstås det, at når politiet, brandvæsenet eller ambulancemedlemmerne har deltaget i en anden trafikulykke, har de fået deres køretøjer ramt af en Tesla, der opererer på Autopilot, der har undladt at genkende scenen fremover.
Den nye sonde kunne vise sig at være betydelig for Tesla, hvis NHTSA finder fejl med det semi-autonome cruise control-system. Det amerikanske sikkerhedsorgan har magten til ikke kun at kræve en tilbagekaldelse, men til at indføre nye grænser, der kan styre, hvornår og hvor Autopilot er juridisk i stand til at operere.
Tesla, der annoncerer sine planer for forgrening af robotik, følger Hondas årtier med at udvikle bistandsrobotter og Hyundai Motor Groups nylige erhvervelse af USA-baserede robotproducent Boston Dynamics i en aftale, der angiveligt er værd end 1,1 milliarder pund (800 millioner pund).

Vil Tesla virkelig bygge en humanoid robot? Sig din mening i kommentarerne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.