SUV’er er big business. Men hvad der er fascinerende er, hvordan mærker, når konkurrencen hots op, finder fantastiske nye måder at få deres produkter til at skille sig ud.
Vi har allerede afsløret alt på den nye Volkswagen Tiguan, men hvilke andre SUV’er ser vi mange frem til? Her er 10 fremtidige modeller fra virksomheder på en rulle (Land Rover), dem, der prøver en SUV for første gang (Bentley, Jaguar, Lamborghini) og dem med velprøvede track records, der udvides til en ny niche.
Land Rover baby opdagelse
Forståelse: 2015Price: £ 24.000 (EST)
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Land Rover siger farvel til Freelander, med sin erstatning for 2015 for at blive omdirigeret som en babyopdagelse.
Som navnet antyder, vil den nye bil sidde under den større SUV og spille en væsentlig rolle i en ryster af rækkevidden. Planen er at opdele line-up i tre klare ‘søjler’: luksus (Range Rovers), dobbeltformål (forsvarere) og fritid (opdagelser).
Vores billede viser fem-personers, men en strakt-wheelbase 5+2-model vil også blive leveret for første gang. Som du kan se, har det et meget mere robust design end Range Rover Evoque, plus ‘Discovery’ bogstaver på motorhjelmen, som på 2014 -discoet. Vi ser en version af bilen på næste september’s Paris Motor Show, med meget flere detaljer på March’s Geneva Show, der falder sammen med Discovery’s 25 -års fødselsdag.
Bentley Suv
Forståelse: 2016Pris: £ 120.000 (EST)

Leave a Reply

Your email address will not be published.