Dieselgate -skandalen fortsætter med at ramme Volkswagen Group i lommen, da chefer fra den tyske producent informerede nyhedsagenturet Reuters om, at firmaet planlægger at reducere størrelsen på sit europæiske forhandlernetværk Og læg mere fokus på at sælge biler online.
Forhandlernedskæringerne vil påvirke alle 12 Volkswagen AG -mærker på tværs af netværket af 3.000 europæiske forhandlere. VWs mål er at øge rentabiliteten og effektiviteten på tværs af forhandlernetværket med et gennemsnit på 10 procent og trimme omkostninger for at fordoble det gennemsnitlige afkast pr. Distributør. Dette kan betyde enten at reducere personaletal i et forhandler eller lukke showroom direkte.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste nye bilaftaler 2017
VW Group Brand Sales Chief Juergen Stackmann fortalte Reuters om skiftet af ressourcer fra forhandlere til online, men sagde ikke, hvor stor Cull vil være, og hvor mange forhandlere der vil blive lukket. Den elektriske bilskift er en anden faktor i VWs beslutning om at trimme sit forhandlernetværk sammen med den igangværende emissionskandale.
I gennemsnit sagde det, at VW Group -distributører beskæftiger 35 ansatte med fire af dem, der enten er skåret ud af forhandleren eller tildelt andre steder. Den tyske bilgigant er indstillet til at gennemgå kontraktforhandlinger med sine forskellige forhandlere i hele Europa for at få sin ret til at diktere arbejdsstyrkestørrelser. Flytningen giver VW selv mulighed for at trimme sit forhandlerpersonale ned til optimale niveauer.
Vil færre bilforhandlere være dårlige for britiske bilkøbere? Sig din mening i kommentarerne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.