på tærsklen til 1988’s Burning Summer Olympic Games i Seoul, vi briter kunne have købt enhver koreansk bil, vi kunne lide; Så længe det var en Hyundai, der typisk indeholdt et grimt blåt interiør og en endnu nastier Pea Green Paintjob. Med rette står vi ikke i kø for at købe dem.
Vind frem tre årtier og i løbet af dette, den første uge af OL i vintersæsonen i Pyeongchang, lige op ad den iskolde bjergvej fra Seoul, og Hyundais sælger stor tid til de britiske forbrugere. Ligesom Kias. Og med Ssangyong SUV’er, der også er i blandingen, skifter koreanerne igen omkring 200.000 biler til briter i år. Ikke dårligt. Men intetsteds i nærheden af ​​godt nok til et stadig ambitiøst, hvis det lille nordøstasiatiske land, der allerede bygger omtrent det samme antal biler årligt (3,9 millioner) som det wobbly, betydeligt større USA.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Vintersæson Automobile tjekliste: Kørselskit og bedste køber
Sandheden er, at koreanerne blot varmer op, når det vedrører denne bilbygning Lark. Ovenstående anerkendte markeringer vil fortsætte med at gøre deres ting. Men der er ingen grund til, at bilmærker fra den nylige fortid inklusive Panther (sportsbiler), Asia Motors (Great Little SUV’er) og Daewoo (billige byfamiliekørsel) kan ikke og ikke vende tilbage til eller gøre deres debut i britiske salgssteder . Oullim og Proto er andre med potentiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.