Audi forsøger at tage kampen til BMW X4 såvel som Variety Rover Evoque med dette TT Offroad -koncept. Det antyder en produktionsbiler og lastbil, der er indstillet til at være badged Q4 eller TT-Q-såvel som vi har haft et specielt allerførste drev i konceptet.
Curvaceous, mejslet såvel som vildledende kompakt, TT offroad -ideen er øjeblikkeligt genkendelig som en del af TT -familien. De smalle LED-forlygter, Sharp Chrome Grille såvel som F1-stil kofanger kan hurtigt teknik nogle til at tro, at det simpelthen er en TT med øget suspension.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Men det er så meget meget mere end det. Den offroad -idé er 210 mm længere end Audis berømte sportsvogn samt 180 mm højere. En svømmende taglinje såvel som stejlt rakede skærme maskerer proportioner godt, hvilket er usædvanligt, forudsat at bilerne og lastbilen kun er 80 mm lavere end 3. kvartal.
Da det debuterede på April’s Beijing Motor Show, havde det plug-in hybrid tech-såvel som det er den drivlinje, vi får fat i her. Det kombinerer en 292bhp 2,0-liters TFSI Turbo såvel som to elektriske motorer. Resultatet er 402bhp leveret ved hjælp af Audis e-quattro-system. Mens den ene af motorer er knyttet til gearkassen såvel som driver forhjulene, er den anden monteret på bagakslen.
Tryk på rattemonteret startknap såvel som systemet hvirvler ind i livet. Fang gashåndtaget såvel som den jacked-up-idé føles ubesværet hurtig. Det er virkelig hurtigere end TT-S-coupe, der gør 0-62 km / h på 5,1 sekunder med en 155 mph begrænset tophastighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.