Kansleren for skatten har leveret sit efterårsbudget fra 2021, med brændstofopgave, der forbliver frosset på 57,95p pr. Liter.
Når han talte i Commons hjem, sagde Rishi Sunak: ”Med brændstofomkostninger på deres største niveau på otte år er jeg ikke parat til at tilføje indfangningen på husholdninger såvel som små virksomheder, så jeg kan verificere fra i dag den organiserede stigning I brændstofopgave annulleres. ”

De britiske råd ‘oversvømmet’ af huller såvel som nødvendige vejreparationer

Brændstofopgaven er frosset i betragtning af at 2011 såvel som skyldes et løft i de sidste to budgetter. I marts 2021 talte Sunak ligeledes om en organiseret stigning, men sagde, at han havde skrotet den i køb for at ”holde udgifterne til at leve lavt”.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Efterårsbudgetplanen kommer få dage efter, at benzinomkostningerne ramte en rekordhøjde på 142,94p pr. Liter, hvilket får Sunak til, når han igen forsinker stigningen.
Brian Madderson, formand for Petrol Detailers ‘Association (PRA), kommenterede: ”Benzinforhandlerforeningen byder velkommen til kanslerens bekræftelse i dagens budgetplan, at brændstofopgave fortsat vil blive frosset i yderligere 12 måneder. Dette vil være det 12. år i træk, at denne skat har været uændret. ”
Han tilføjede: ”Med pumpeomkostninger til en otte-årig høje har PRA lobbyet for regeringen såvel som statskassen i specifik skitsering af de potentielt skadelige virkninger på det økonomiske klima såvel som hjemmebudgetter for endda en inflationsbundet stigning, så Det er positivt at høre kanslerens engagement. ”
Mens kampagnegruppen Fairfueluk erklærede, at det “varmt byder” fryset velkommen, erklærede skaberen Howard Cox, at det også var “en chance for at gå glip af”.
Han sagde: “Med pumpeomkostninger på deres største nogensinde, hvilket indikerer, at statskassen er at svælge i en uforudset vindfald på 1 milliarder pund, var det en tid for regeringen at have skåret brændstofopgaven markant.”
Der var ingen andre bilindretninger i Sunaks budget på trods af kontinuerlige drøftelser i Leveringsudvalget om muligheden for et vejprisesystem som en erstatning for den eksisterende bilafgift.
Tjek regeringens planer om vejpriser her …

Leave a Reply

Your email address will not be published.