Scottish Start-up, alt terræn All Electric (ATAE) vil snart introducere en ren-elektrisk 4×4, som det virkelig håber, vil tjene som en omkostningseffektiv såvel som Pålidelig arbejdshest for Storbritanniens landmænd og tilslutter det rum, der er efterladt af den forrige generations Land Rover Defender.
Det kaldes Munro Mark 1, og ligesom alle de allerbedste ru-og-tumle off-roaders, er det udviklet på et simpelt stige-chassis såvel som har online front såvel som bagaksler, langvarig firehjulstræk, låsning Forskelle såvel som to-trins overførselssag.

Top 10 mest pålidelige 4x4s såvel som SUV’er

I modsætning til konkurrenter, der har produceret lignende køretøjer som Bollinger B1 såvel som den nye Electric GMC Hummer, forsøgte ATAE imidlertid at bruge eksisterende bremse såvel som ophængsdele, hentet fra OEM’er i Det Forenede Kongerige, hvor som helst muligt, snarere end at designe nye enheder. Kroppen såvel som chassiset, for eksempel, er begge hentet fra IBEX Automotive i Yorkshire.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Fordelene ved dette princip er to gange. For det første siger ATAE, at dens dele-bin-teknik betyder, at Munro vil være enkel at vedligeholde, da alle dens dele er let tilgængelige. For det andet hjælper det med at minimere bilens kulstofaftryk samt støtte den britiske økonomi.
Ross Anderson, medstifter af Atae sagde: ”Vi besluttede tidligt, at vi ikke var på udkig efter at genopfinde hjulet. Vi har brugt enkle såvel som let tilbudt elementer til at minimere udgifterne til produktionen samt give ejere et tilgængeligt middel til at bevare såvel som reparationsarbejde deres eget køretøj. Vi håber, at vores køretøjer vil vare længere, hvilket gør dem meget bedre til atmosfæren end de fleste andre ‘forbrugsstoffer’ køretøjer på markedet. “

Leave a Reply

Your email address will not be published.