Ferrari har bekræftet, at det vil komme ind i 2023 World Endurance Championship med en post i den nye Le Mans Hypercar-klasse, som sandsynligvis vil danne grundlaget for en vejgående udskiftning til Laferrari.
Disse nye spionskud er vores første kig på den kommende Aston Martin Valhalla-rival, da den gennemgår de første faser af sit on-road udviklingsprogram.

Ny 819bhp Ferrari 812 Competizione og 812 Competizione A afsløret

Ferrari har allerede bekræftet projektets eksistens. Tilbage i 2019 fortalte selskabets chef for marketing, Enrico Galliera, til Automobile Express: “Ja, vi arbejder på den næste hyperbil, der kommer efter 2022.”
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Tidligere i 2021 bekræftede Ferrari, at det vil opbygge en ny Le Mans-hyperbil for 2023 World Endurance Championship-sæsonen, som sandsynligvis vil være baseret på denne kommende vejgående hyperbil. Trinet markerer første gang Ferrari har bestridt en direkte sejr på Le Mans i betragtning af det 1973, med mærket med fokus på GT -klassen i de senere år.
Denne muldyr giver intet væk ved den nye bils styling, da det nye løbingsudstyr i øjeblikket er skjult under tilpasset Laferrari -karosseri. Det faktum, at dens paneler er identisk, antyder imidlertid, at den nye bil vil være en lignende størrelse og form som den aktuelle model, og at den vil være baseret på lignende underbygninger.
9

Ferrari har endnu ikke afsløret nogen tekniske specifikationer for Laferrari-udskiftningen, men det er meget sandsynligt, at den har en udviklet version af den samme naturligt aspirerede V12-motor som sin forgænger, der er brugt til at bruge en masse for nylig i 812 GTS med 6,5-liters forskydning . Det skal også indeholde en slags elektrisk hjælp ved hjælp af enten et energiforringssystem eller noget af den elektriske teknologi, der findes i SF90.

Leave a Reply

Your email address will not be published.