Seat fremhævede sin nye top-spec MII på Geneva Motor Show-og forklarede, at det er en del af et forsøg på at skabe en ny identitet for bilen.
MII af Mango er en sammenbinding med et førende spansk modemærke.
• Seat MII Review
En insider fortalte Auto Express, at MII har brug for at skære sin egen niche ud på den måde, dens søsterbiler Volkswagen Upi og Skoda Citigo har.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

”Folk forbinder op! med VW Tech og Citigo med værdi, ”sagde insideren. ”Vi tror, ​​MII kan være forbundet med mode, en mere designledet identitet.”
Det stilfulde udseende af den prisvindende Leon og det faktum, at sædet har en relativt høj procentdel af kvindelige købere, har allerede givet mærket tillid, som MII ved Mango kan øge salget.
To eksklusive udvendige finish er tilgængelige på MII af Mango: Nude and Deep Black. Udvendigt badging, mørkegrå 15-tommer legeringshjul og opvarmede elektriske dørspejle hjælper også med at markere det fra standardmodeller.
Der er yderligere unikke berøringer inde i, såsom de grå accenter, læderratt og gearknap, Alcantara polstrede sæder og MII ved mango bogstaver syet i nakkestøtterne. Den specielle udgave har også en krog på handskerummet for sikkert at hænge en taske plus specifikt designede gulvmåtter, dørkarme og nøglefob.
Fås i enten tre eller fem dørs kropsstilarter, MII ved Mango bliver den nye rækkevidde-model i opstillingen. Standardsæt inkluderer aircondition, sædet bærbart system live, bakke hold kontrol, fjernstyret centrallåsning og front elektriske vinduer.
Under motorhjelmen forbliver den 59bhp 1.0-liters benzinmotor, hvilket er godt til over 62 mpg. Prisfastsættelse eller tilgængelighed er endnu ikke blevet annonceret, men den specielle udgavemodel vil komme ind i showrooms om sommeren. Er sandsynligvis en premium over de nuværende topspecifikationsmodeller.
• Sædet bilanmeldelser
• Billigste biler til at sikre

Leave a Reply

Your email address will not be published.