Tiny har været påkrævet for at forsinke leverancerne af den helt nye lille Cooper D, efter at de opdagede testkøretøjer havde etableret støjproblemer.
Cooper D har en ny 1,5 tre-cylindret motor såvel som den troede, at dieselversionen er støjende end forventet. Ud over at der ikke er nogen fast tidsramme for, hvornår Tiny vil have den rettet med klienter, der er tilbage på deres nye biler.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

En lille talsmand, verificerede ingeniører, undersøger spørgsmålet, såvel som virksomheden er ivrig efter kun at levere det nye dieseldesign til ejere, når det er bedst høj kvalitet i stedet for at være nødvendigt at problemet en tilbagekaldelse på et senere tidspunkt.
En klient kom i kontakt med Automobile Reveal, efter at han virkelig fik sin Cooper D, før han fik at vide af forhandleren om at returnere den med det samme.
Han sagde: “Det blev leveret fredag ​​morgen såvel som fredag ​​aften, hvor de sagde, bragte det tilbage. Tiny sagde, at det var et lydakustisk problem, der ikke synes rigtigt. De sagde, at de har suspenderet alle ordrer.”
Cooper D er det mest økonomiske køretøj i den lille sort med erklæret brændstofafkast på 80,7 mpg samt CO2 -emissioner på 92 g/km. På trods af at have en cylinder mindre end MKII er strømmen op fra 110 til 114bhp med 270Nm drejningsmoment.
Potentielle ejere har afskåret £ 16.450 for den grundlæggende lille, der inkluderer Bluetooth, en DAB-radio såvel som klimaanlæg, selvom nogle vil have stumpet meget mere op til den betydelige liste over ekstramateriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.