Brabus har anerkendt sig selv som en produktiv modifikator af forbrændingsdrevne Mercedes -design i de sidste årtier, men den tyske ekspert har nu nu vendt sin interesse for noget meget mindre Som Greener – den alt -elektriske kloge EQ Fortwo -, hvis konvertible version er blevet omdannet til den nye, begrænset udgave Brabus 92R.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Eftermarkedets ydelse øget for elektriske køretøjer er sjældne, men Brabus har håndteret for at låse op endnu mere 10bhp fra den grundlæggende bils elektriske motor, hvilket resulterer i 91bhp. Der er ligeledes 180 nm, der tilbydes – 20 nm meget mere end den grundlæggende bil.

Bedste små elektriske køretøjer 2022

92R tilbyder med 0-62 km / h på 10,9 sekunder såvel som mens motorkraften muligvis ikke ser ud til at være så imponerende, der repræsenterer et fald i 11,9 sekunder 0-62 mph-tiden, der er citeret for den rutinemæssige EQ Fortwo Cabrio.
20

Der er ligeledes fire forskellige drevtilstande tilgængelige; Grundlæggende, øko, sport såvel som sport+. Sidstnævnte udsætter en skarpere gashåndteringsreaktion såvel som bremsegenerering reduceres for at maksimere ydeevnen.
Hvad angår rækkevidde, vil 92R maksimalt tilbyde 78 miles på et fuldt batteri, hvilket er nøjagtigt det samme 17,2 kWh brugbare pakning fra den grundlæggende bil. Det er et fald på de 80 miles, der er erklæret for den typiske konvertible version af EQ Fortwo under WLTP.
Ved siden af ​​drivlinjemodifikationer får det ligeledes nye monoblock-glanslegeringshjul, der måler 16- såvel som 17-tommer foran såvel som bageste sammen med coilover-suspension for en aggressiv stilfuld holdning. Brabus-mærket pedaler, sæder samt en tydelig Bodykit hjælper 92R-standen endnu mere fra den grundlæggende kloge Fortwo Cabrio.
På over £ 40.000 er Brabus 92R meget mere end det dobbelte af den indgangsniveau kloge Fortwo Cabrio, som den er baseret på. Disse omkostninger indebærer ligeledes, at 92R ikke er berettiget til den britiske regerings £ 2.500 plug-in køretøjsstipendium. Der bliver kun 50 eksempler.
Klik lige her for at tjekke vores omfattende evaluering af den kloge EQ Fortwo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.