Skoda har forestillet sig Yeti-crossover som en chunky off-road racer for Wortherse-tuning-showet i Østrig i næste uge. Konceptet kaldes Yeti Extreme, Concept Mixes Rally-inspirerede chassisopdateringer og udstyr med et uklart farveskema for at demonstrere det “alsidige potentiale i dets populære kompakte SUV.”
Drevet af en 150bhp 1,8 TSI-motor med 250Nm drejningsmoment, dækker Xtreme 0-62 km / h på 9 sekunder med en tophastighed på 119 mph. Større bremser fra Octavia VRS og et højdejusterbart chassis tilføjes også.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

En matt-grå malingsfinish med fluorescerende gule højdepunkter suppleres med blussede hjulbuer, 17-tommer legeringer indpakket i chunky off-road dæk og større kofangere foran og bag. Skoda hævder, at de dobbelte udstødningsrør udsender en meget halsere lyd, da lyddæmpere er blevet fjernet.
På de indvendige fire individuelle Recaro -sæder og der tilføjes meget mere gule højdepunkter sammen med et ekstra hjul i bagagerummet og ‘gendannelsesspor’ for at hjælpe hjulene med at finde greb, hvis bilen bliver strandet i sand. Fire-punkts sikkerhedsseler holder passagererne låst på plads, mens en Thermos-kolbe, sandskovl, bæltskærer og en ildslukker afslutter Dakar-stil makeover.
Werner Eichhorn, Škoda bestyrelsesmedlem for salg og marketing. “Škoda Yeti Xtreme-som et dynamisk og kraftfuldt kompakt SUV-koncept-demonstrerer brandets stærke ekspertise inden for firehjulstrækningsteknologi såvel som vores know-how, når det vedrører at samle sport.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.