Toyota har afsløret en helt ny version af sit flagskibs store off-road SUV, Land Cruiser, i Mellemøsten.
Det nye design kaldes Toyota Land Cruiser 300 og er den allerførste helt friske iteration af Toyotas berømte GO-Anywhere Automobile i betragtning af at 200-serien blev introduceret tilbage i 2007. 300 får en anden platform kaldet GA-F, nye V6-motorer, En 10-trins automatisk gearkasse såvel som redesignet ophæng.

Top 10 fineste store SUV’er til salg 2022

Udseendet er normal Land Cruiser – som er at oplyse, at køretøjet imponerer såvel som robust, såvel som klart oprettet med off -road teknik såvel som afgangsvinkler i tankerne. Kabinen får et meget mere avanceret look, med et widescreen -infotainment -system, der integrerer smartphone -integration, samt inkluderer erklæringer om meget mere attraktiv plast såvel som finish.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Den nye bil markerer den allerførste gang, Toyota’s TNGA -platform – det modulære design, der udvikler grundlaget for en masse af firmaets design i disse dage – er blevet brugt til at understøtte en krop -på -ramme -bil. De to nye seks-cylindrede motorer, begge dobbelt-turboladede, er en 3,5-liters benzin såvel som en 3,3-liters diesel; Begge erklæres for at tilbyde meget bedre kørbarhed såvel som effektivitet end en traditionel V8.
15

Toyota har ikke udstedt nogen form for ydelse eller effektivitetstal, men firmaet siger, at når de er parret med den nye 10-trins bilgearkasse, giver motorer økonomisk klima såvel som CO2-emissionskonkurrencer på ca. 10 procent over den udgående landkrydser. Vægtbesparende procedurer hjælper også med dette, i betragtning af at det nye design er omkring 200 kg lettere end sin forgænger.
Land Cruiser 300 er skabt til at være i stand til at være tilstrækkelig off road til at validere sit navneskilt, mens den ligeledes giver en meget lettere køreoplevelse i både ru terræn såvel som glatte asfalterede veje. Det har, hvad Toyota kalder en ‘verdens første elektronisk kinetisk dynamisk ophængssystem’ – sandsynligvis vil være en fremme af den gamle bils innovation, men nu bruger behandlingskraft til at hjælpe systemet til at tilpasse sig meget hurtigere til at ændre overflader.
Et kamerabaseret terrænsporingssystem vil gøre det muligt for beboere at se vejforholdene omkring køretøjet, mens køretøjets egen innovation vil bedømme den høje kvalitet af vejoverfladen samt ændre bilens driftstilstand i overensstemmelse hermed.

Land Cruiser 300 forventes salg senere i sommer, men muligheden for debutsted, Dubai, er ikke tilfældigt. Det er siden køretøjet er oprettet til klienter uden for Vesteuropa. Toyota har ingen planer om at introducere det her, især i betragtning af at firmaet for nylig introducerede meget meget mere brændstofeffektiv Highlander Hybrid som et flagskib til sin europæiske SUV-line-up.
Vil du se den nye Toyota Land Cruiser 300 komme til Storbritannien? Lad os forstå i kommentarfeltet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.