Porsche har afsløret en ny £ 144.000, rækkevidde-toppingmodel for sin store SUV-line-up kaldet Cayenne Turbo GT. Den nye Turbo GT-variant, der kun findes i firesædet Cayenne-coupe-form, rammer ved højtydende rivaler såsom Lamborghini Urus takket være en afstemt version af Porsches 4,0-liters V8, der nu producerer 631bhp og 850Nm drejning og 50nm over, hvad der var den mest potente isversion i line-up, Cayenne Turbo.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Ved hjælp af den opgraderede motor kombineret med en kalibreret otte-trins automatisk gearkasse, der nu skifter hurtigere, firehjulstræk og lanceringskontrol, sprinter Turbo GT fra 0-62 mph på 3,3 sekunder og vil ramme en tophastighed på 186 km / h.

Hurtigste SUV’er i verden 2022

Der er dog meget mere til den nye Halo-model end lige linje. Motoren trækker vejret gennem en ny Titanium Sports-udstødning med Twin Central-Exit Tailpipes, hvilket giver en frugtbar lyd. Det nye materiale og undladelse af en center lydslencer hjælper med at spare vægt og kombineret med et indstillet chassisopsætning, gør det denne turbo GT til den mest smidige cayenne i line-up, ifølge Porsche.
Det retunerede tre-kammeradaptive luftophængssystem indebærer, at Turbo GT sidder op til 17 mm lavere end den almindelige Cayenne Coupe Turbo, mens systemets kalibrering er blevet justeret for at forbedre håndteringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.