Nissan har afsløret seks Star Wars-inspirerede konceptbiler i partnerskab med Lucasfilm på LA Motor Show foran Sci-Fi-franchisens kommende udgivelse ‘The Last Jedi ‘.
Først op er Altima Saloon, der er inspireret af Special Forces Tie Fighter, der bruges af First Order’s Elite Special Forces i filmen. Tie Fighter’s frontdesign inspirerer Altima’s forreste forrude, ligesom det matte sorte malingsskema med sin røde camouflage -stribe på venstre side. Hjulene får også en Tie Fighter -makeover.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• La Motor Show 2017: Nyeste nyheder
Den større Nissan Maxima Saloon har set et blik inspireret af karakter Kylo Ren’s Facemask. Den sorte og sølv paintjob komplimenterer det V-formede design foran, der fremstilles ved hjælp af en enkelt blok af formalet aluminium. Nissan har også kurateret en separat Maxima, der ligner Kylo Ren’s Tie Silencer, der får sin Star Wars -debut i The Last Jedi -filmen.
18

Et tredje maksima blev vist på Los Angeles Convention Center baseret på Star Wars -karakterkaptajn Phasma. Den forreste kofanger og motorhjelm erstattes af højglans sølv ‘rustning lavet af aluminium, mens sølvfarveskemaet fortsætter langs bunden af ​​salonen. Sort maling bader toppen af ​​bilen med en rød accentlinie, der løber gennem midten.
Dernæst er Nissan Rogue, der bruger Poe Damerons X-Wing, en del af den nye republik Starfleet, da det er inspiration. Thrustere og fire laserkanoner kan ses langs siden af ​​crossover-SUV’en, der er udstyret med robuste off-road dæk.
18

Endelig får Rogue Sport et A-Wing-inspireret look, malet i en to-tone hvid og blå paintjob. Hjulene er også blevet malet blå, mens de thrustere, der ses i den sidste Jedi, optræder bag bagdørene.
Den fremragende udstilling er en del af Nissans LA Motor Show -stand og udviklet til at fremme ‘Star Wars: The Last Jedi’, der blev frigivet i UK -biografer den 15. december.
Hvis du skulle køre en af ​​Nissans Star Wars -biler til at arbejde hver dag, hvilket ville det være? Fortæl os i kommentarerne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.