Udnævnelsen af ​​Thierry Bolloré til JLR -administrerende direktør sidste sommer rejste et par øjenbryn. Det kom helt ud af det blå, ikke mindst for bolloré.
”Jeg var ved at flyve over til New York i en helt anden type forretning,” fortalte han mig denne uge. ”Jeg sagde,” Wow, selvfølgelig ”. Med disse mærker til en bil fyr – eller en mobilitetsperson, som sandsynligvis er mere min sag – helt ærligt talt, er dette bare ekstraordinært. ”

Jaguar Land Rover navngiver Thierry Bollore New CEO

Du kan læse mere om Bollorés produktplaner for Jaguar og Land Rover i vores eksklusive interview, men mens det vil tage nogen tid at se hans ændringer filtrere til showroom – til god effekt.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

”Reimagine er en co-konstruktion-det er ikke en person,” sagde han. ”Det er teamwork, der er afsluttet og bliver genindført, og de genfokuserede transformationsplaner for virksomheden træder allerede i kraft.”
Hvor nogle nye administrerende direktører foretager store ændringer på bestyrelsesniveau, har Bolloré taget en anden tilgang. ”Ja, de er mere eller mindre de samme mennesker, men den rolle, de har, har ændret sig meget,” sagde han. ”Du tager Nigel Blenkinsop, der er ansvarlig for global kvalitet og kundetilfredshed. Hvis du spørger ham, hvad forskellen er mellem før og efter – wow, det er næsten et andet job.
”Du kan sige det samme for Gerry [McGovern, JLRs Chief Creative Officer]. I dag har han indflydelse på det firma, der er endnu større end tidligere. ”
At blande pakken er kun en del af jobbet, men når vi taler til nogle af de vigtigste spillere, er det klart, at der er en forfriskende ny tilgang til ledelsen, der har sat en fjeder i deres trin og et smil på deres ansigter – solen skinner på JLR.
Som det er på Bentley, og mine varmeste lykønskninger går til Adrian Hallmark for at have toppet dette års Auto Express Brit List. Effekt, at Hallmark har haft på Bentley og dets personale, er betydelig og bevis for, at en fantastisk ledelse øger ikke kun forretningen, men også de mennesker, der driver den.

Tjek flere Jaguar -nyheder og anmeldelser her …

Leave a Reply

Your email address will not be published.