Ssangyong har bekræftet, at det vil ændre sit navn i et dramatisk bud på at forbedre sit image.
Virksomheden foreslog, at det overvejede dette på det nylige Delhi Motor Show og bekræftede ommarkeringen på Genève Motor Show.
Og trinnet kunne ske så tidligt som næste år.
Virksomhedspræsident Yoo Il Lee fortalte Automobile Express, at mærket accepterede, at navnet ikke hjalp sit omdømme. Øvelsen vil sandsynligvis se store forbedringer i bilens kvalitet, og priserne vil sandsynligvis også stige.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Hr. Lee sagde: ”Navneændringen vil absolut ske. Vi arbejder på det, men disse ting tager tid.
”Vi er nødt til at få enighed fra de ansatte, koreanerne, og det er et meget dyrt projekt.”
Og han indrømmede: ”Ssangyong -navnet har et meget mere negativt billede end positivt, fordi det har været konkurs fem gange.
”Især SS og GG, der slutter for britiske mennesker, er en meget hård lyd. Det nye navn vil være meget mere global lyd. ”
Hr. Lee udelukkede at navngive mærket efter moderselskabet, Mahindra, men var sikker på, hvor han ser mærket bliver slået.
Han sagde: “Vi er et SUV -brand, der vil operere i mellemstor til lavere niveau.”
Virksomheden afslørede sit mest aktuelle crossover-koncept i Genève, XLV-syv-personerne.
Den viser en supermini-baseret produktions-SUV, der kunne debutere ved næste års Genève-begivenhed, og er et markant trin op i kvalitet for Ssangyong. En større version følger sandsynligvis i 2016, selvom begge sandsynligvis kun har fem sæder.
Og en insider sagde: ”Rebranding kunne ske dengang. Når du ser en bil som denne, er det så anderledes end resten af ​​rækkevidden, at det ville være fornuftigt, at det er starten på et nyt brand. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.