The New Mini Clubman 2014 Six-Door Concept har gjort sin offical debut på Geneva Motor Show.
Det har et meget mere stilfuldt design end den aktuelle model, og den lille, bageste, tredje ‘Clubdoor’-som kun blev monteret på den ene side af bilen-er blevet erstattet af et traditionelt fire-dørs layout.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

De to bageste ‘Barn-doors’ er tilbage for at give adgang til bagagerummet, hvilket gør klubben til en seks-dørs bil. At inkorporere et ordentligt sæt bagdøre har påvirket dimensionerne, hvilket gør dette koncept 260 mm længere end den nuværende Clubman. Det er også 187 mm bredere. Dette er store gevinster, i betragtning af at den nye tre-dørs luge kun er 98 mm længere end sin forgænger.
Mini Clubman Styling
Den nye UKL1-platform, som Mini er baseret på, er let strakt, og chefer har allerede fortalt os, at den kommende fem-dørs hatchback og Clubman vil have længere akselafstande end den almindelige model. Stylingen er lærebog mini fra fronten med de runde forlygter og flydende gitter, som vi allerede er bekendt med.
Der er en lidt sportsligere profil med en skrånende taglinje og mindre lodret bagenden. Hallysene er monteret vandret snarere end lodret for kun anden gang på en mini-første gang var på paceman. Clubman -badget løber nu på tværs af begge boot -døre. Inde i hævder Mini, at der er plads til fem voksne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.