KIA har startet 2018 med en opdatering til Sorento SUV-serien, der introducerer to nye, sportslige trimniveauer og en frisk otte-trins automatisk gearkasse, og erstatter Six -hastighed transmission, der tidligere blev brugt.
GT-line og GT-Line S-varianter af Sorento injicerer et racerbillede i firmaets flagskibs-SUV. Begge har 19-tommers legeringshjul som standard sammen med rustfrit stål-sidestrin, røde bremsekalipere, nye tåge og dobbelt udstødningsrør. GT-line-modeller får projektionsforlygter, mens GT-Line S-funktioner ledede forlygter som standard.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste SUV’er til salg 2018
Den nye GT-line bil er baseret på Mid-Range KX-2 Sorento, men får en stop/start-knap, otte-vejs justerbare elektriske sæder, en 7-tommer LCD-instrumentvisning, Lane Keep Assist og en bilist opmærksomhedsadvarsel. system. GT-Line S bygger på dette med en parkassistentfunktion, et top-down look 360-graders CAM-system, adaptiv cruise control, et ti-vejs justerbart elektrisk førersæde, et panoramakrof. Et premium Harman & Kardon lydsystem.
I kabinen har begge biler sort læderbeklædning med lysegrå syning, et perforeret lædertrimmet ratt og en GT-line gearvælger. GT-line og GT-Line S-modeller er prissat fra henholdsvis £ 36.495 og £ 41.995 og er udstyret med den nye otte-trins automatiske gearkasse som standard.
Den nye transmission er valgfri på KX-2- og KX-3-trimniveaubiler, og KIA hævder, at den forbedrer brændstoføkonomien i forhold til den udgående seks-trins. Med den nye gearkasse på plads citeres en officiel figur på 43,5 mpg med 170 g/km CO2. Der er ikke foretaget ændringer i Sorentos 2,2-liters, 197bhp turbodieselmotor.
Andre steder er der indført en mindre ændring på tværs af området for 2018; Apple CarPlay og Android Automobile er nu installeret som konventionel på KX-1, KX-2 og KX-3 modeller. Den forfriskede Sorento er til salg nu.
Hvad laver du af Kia Sorento GT-Line og GT-Line S? Fortæl os dine tanker i kommentarerne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.