Polestar vil lande et dobbelt slag af nye SUV’er i de næste to år, da mærket jager en betydelig vækst i salget fra omkring 29.000 køretøjer i år til dato , til 290.000 globalt i 2025.
Vi ser den første nye model næste år i form af Polestar 3 – en stor elektrisk SUV beskrevet af CEO Thomas Ingenlath som besætter lignende territorium som Porsche Cayenne, med en forventet startpris på omkring € 75.000 (£ 64.000 på tiden af skrivning).

Polestar lancerer tre nye elbiler i 2024

Imidlertid genereres de fleste af disse nye salg af en mindre SUV kaldet Polestar 4, som vil være en del af et “matchende par” med Polestar 2 og får et meget sportsligt udseende og holdning end 3.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

”Ligesom med Polestar 2, ønsker vi ikke at gøre Polestar-mærket til et brand, der ikke er budgetvenligt for en stor, stor del af befolkningen, så vi af den grund har en anden SUV i rørledningen,” sagde Ingenlath.
De 4 vil fremstå som en Tesla Model Y -rival, når den lanceres i 2023, og Polestars CEO bekræftede den kommende model som en sportsligere, mere kompakt SUV sammenlignet med 3.
”Denne bil er lidt mindre, men vi går ikke på kompromis med den indvendige længde. Men denne bil er lidt mere jord kramning, lidt mere på coupe -typen af ​​taglinje og bringer virkelig storheden af ​​mærket ind i det segmentprispunkt klogt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.