Apple arbejder angiveligt på et projekt for at fremme sin enheds integration med biler, der udvider sin CarPlay-interface til også kontrolfunktioner såsom klimakontrol og sædetjustering til kompatibel køretøjer.
Kodenavnet ‘Ironheart’ er projektet i sine indledende faser, som rapporteret af den økonomiske publikation Bloomberg, og dens udvikling ville hænge sammen med yderligere samarbejde med bilproducenter. Dette er dog en tydelig mulighed i betragtning af den udbredte vedtagelse af Apples CarPlay Connectivity Tech, siden den telefonbaserede app blev lanceret i 2014.

Hvad er Android Auto? Fuld gennemgang og brugervejledning

Det er ingen hemmelighed, at Apple har dykket ned i køretøjets udvikling, hvor tech -giganten placerer et tungt fokus på autonome køresystemer. Denne fremme af sin softwareintegration ville give Apple -brugere mulighed for at justere deres bils klimakontrolindstillinger og ændre deres sædeposition, for eksempel gennem deres enhed.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Det rapporteres af Bloomberg, at funktionaliteten af ​​det nye system også kan omfatte indvendig og udetemperatur og fugtighedsaflæsninger, temperaturzoner og ventilatorhastighed i bilen, vinduesafrostindstillinger samt speedometer- og brændstofmålerens skærme.
Teknikken vil også angiveligt bygge videre på CarPlays eksisterende tilbud, når det kommer til kontrol over et køretøjs multimedieopsætning, med mere detaljerede justeringer af stereoanlægget, der er muligt gennem udligning og fade og balancekontrol.
CarPlay-brugere skal i øjeblikket skifte mellem det Apple-baserede system og et køretøjs indbyggede multimedieteknologi for at justere mange indstillinger; Hvis Apple skulle integrere sin teknologi yderligere, kunne dette klæbrepunkt negeres for nogle drivere og passagerer.
Apples vigtigste rival Google har allerede forgrenet sig til infotainmentfeltet med sit Android Automotive -operativsystem, hvilket forbedrer integrationen mellem brugernes kompatible enheder og deres biler; Volvo, Polestar og Renault, med sin Megane E-Tech Electric, bruger alle denne grænseflade.
Et mere avanceret Apple-baseret infotainment-system kan også muliggøre udvikling af tredjepartsapps til køretøjer i tide. Det antages dog, at udvikling til dette niveau kan være opfyldt ved tilbageholdenhed fra bilproducenter, der kunne være tilbageholdende med at udlevere kontrol over nogle vigtige køretøjssystemer.
Tjek det seneste på Porsches næste generations infotainment …

Leave a Reply

Your email address will not be published.