Nissan har slået sig sammen med hollandsk stilstudio droog for at etablere specielle sæder såvel som rattet, der spot sved såvel som dehydrering i en bisarr ny fremskridt inden for sundhed og velvære som godt som sikkerhed på veje.
Innovationen kaldes Soak, såvel som værker ved at ændre sædets farve, hvis sved fra personens krop er høj i salt – en giveaway -indikation af dehydrering. Hvis sædet bliver gult, der indikerer, at personen bag rattet er dehydreret, hvis det ændres til mørkeblå, opdateres bilisten. Droog, stilforretningen med base i Amsterdam, etablerede tekstilet, der reagerer på sveden ved at komme i kontakt med såvel som ændringer farve i overensstemmelse hermed.
4
Om vores adsclose denne annonce

Fremskridt er som reaktion på en 2015-forskningsundersøgelse udført af European Hydration Institute såvel som Loughborough University, som opdagede, at dehydrerede bilister bag rattet er lige så fejlrettede som bilister med et blodalkoholmateriale på 0,08 procent, hvilket er den Nuværende britisk drink-drevgrænse.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

På bagsiden af ​​den nye teknologi motiverer Nissan bilister til at drikke samt køre – drikke vand, der er. Nissan-Droog-innovationen blev monteret på en Nissan Juke til præsentationsformål, ikke desto mindre er der i øjeblikket ingen planer om at udføre det i vejbiler. Blødenøvelsen kom til bare at vise verden, hvad Nissan er i stand til med hensyn til fremskridt såvel som sikkerhedsteknologi.
Vil du have køretøjssæder, der ændrer farve, når du får sved på? Har din stat i kommentarerne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.