Ford har forenklet Mondeo-line-up, hvilket skærer sorten ned fra syv trimniveauer til fem såvel som at skære startomkostningerne med £ 2.500.
Sorten starter nu med ZETEC-udgavemodeller, der er prissat fra £ 19.445-det er stadig £ 695 meget mere end entry-level Vauxhall Insignia. Resten af ​​sorten inkluderer stilfuld ST-line såvel som St-Line Edition-design samt en meget mere luksusbaseret titaniumudgave. Variation Topping Vignale Designs begynder nu fra £ 27.545, hvilket er et omkostningsnedskæring på £ 3.000.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Business Vehicle Tax Guide 2017: Uanset hvad du kræver at vide
Alle designs er udstyret med en DAB-radio, SAT-NAV, front samt bageste parkeringssensorer, krydstogtskibe samt autonom nødbremsning. Begge ST-line-design tilføjer reprofilet front såvel som bagkofanger, sænket sportsophæng samt 19-tommer legeringshjul. Valg af en titaniumudgave bringer læderopvarmede sæder med 10-vejs strømjustering.
Mondeo er bemærkelsesværdigt fremtrædende med flåde såvel som forretningskøretøjschauffører, med de ændringer, der er foretaget i sorten, der sigter mod at hjælpe med at minimere BIK månedlige betalinger. For skatteyderne på 40 procent vil valg af en ST-line-udgave drevet af en 148bhp 2.0 TDCI-diesel bringe købere omkostningsbesparelser på £ 720 over tre år.
Range-topping Vignale-design tegner sig for 13 procent af Mondeo, der tilbydes i Storbritannien, men ST-line-design forventes at udgøre hovedparten af ​​salget for personlige købere.
Vil disse sortsjustere forbedre formuerne for Ford Mondeo? Har din stat i kommentarerne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.