Storbritanniens skyhøje motorproducerende industri har set den overgå den skrantende nabo Frankrig med hensyn til den samlede køretøjsproduktion for allerførste gang siden 1966 statsmarkedschefer.
Når det britiske køretøjsproduktion fremskynder, rammer franske bilproducenter bremserne, der gør det muligt for Det Forenede Kongerige at skære ind foran det såvel som at formode sin nuværende tredje placeringsposition.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Det vil være den allerførste gang Storbritannien har været foran sine galliske rivaler, siden England vandt verdensmesterskabet på Wembley i 1966, såvel som væksten viser ingen indikation af at bremse, da den accelererer mod en ny rekordhøj.
Stigende salg af britiske bygget køretøjer-både i huset såvel som på de vigtigste eksportmarkeder-er det gennemsnitlige Frankrig indstillet til at blive nedrykket fra tredje til fjerde placering i den europæiske produktionsliga-bord, bag Tyskland såvel som Spanien, da Storbritannien overhaler det.
• Det britiske nye køretøjssalg størst siden 2007
Motormarkedschefer mener, at tal, der skal frigives senere i denne måned, viser britisk køretøjsproduktion, der skubber videre til 1,55 millioner køretøjer til 2013 – op fra 1,47 millioner i 2012 samt 1,35 millioner i 2011.
I modsætning hertil forventes Frankrigs køretøjsproduktion at glide til omkring 1,54 millioner køretøjer til 2013 – ned fra 1,66 millioner i 2012 samt 1,88 millioner i 2011, siger de.

Leave a Reply

Your email address will not be published.