The Cholmondely Pageant of Power har åbnet sine døre og viser nogle af de bedste historiske og moderne motorvogn fra hele verden. Vender tilbage til et syvende år, er showet centreret omkring et italiensk tema med Maserati, der overskrider begivenheden, når det fejrer sin hundredeårsdag.
Nogle af de stjernebiler, der vil blive udstillet, inkluderer en Maserati Birdcage fra 1959, der vandt mange løb rundt i Europa, inklusive sejre på Day Spa og Nurburgring. En Napier Bentley fra 1929 vil også være i Chomondely, drevet af en 24-liters W12-flysmotor.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Goodwood Festival of Speed ​​Preview
Nyere klassikere består af Ferrari F40, Lancia Delta Intergrale, Lamborghini SV Diablo, Audi Quattro S1 og en original Fiat 500. Hastighedskursen bilerne vil tackle egern på grund af Cholmondely Castle. I 2008 blev banen udvidet og dukkede op igen for at gøre 1,2-mils sporet egnet til et bredere udvalg af køretøjer.
Lap -pladen hører til Robbie Kerr, der dansede en radikal SR8 RX omkring banen på 55,29 sekunder sidste år. Billetter til den tre dages begivenhed er stadig til salg og fås fra www.cpop.co.uk.
Stjernerbiler
Maserati Birdcage
Masrati Tipo 61 Racing Car blev kaldt ‘Birdcage’ på grund af dets komplekse og komplekse rumrammechassis. Under den krumme motorhjelm sidder en 2,9-liters straf-fire Maserati-bygget motor. Birdcage er en af ​​kun 17 modeller, der nogensinde er bygget.
Maserati 250f
En af de fineste Gran Prix -design fra 1950’erne, kun 26 eksempler på Maserati 250F blev produceret. Sir Striling Moss og Juan Manuel-Fangio kørte 250F i løbet
McLaren 650s
En anden showstjerne er den nyligt introducerede McLaren 650s. afsløret i februar tvang den øjeblikkelige succes og popularitet af superbilen McLaren til at få 12c fra produktionen. Udformet af letvægts kulfiber, der ligger bag bilisten, ligger en 3,80 liter dobbelt-turbo V8-motor, der udvikler 640bhp.
Cooper Monaco Maserati
Cooper Monaco er kun en af ​​sin art. Monteret med en fem-liters Maserati-motor, blev den oprettet til at tage omkring 500 hk. Indtil for nylig har det tilbragt 26 år i en samling, men nu kører den igen og vandt for nylig Maserati Centenary Race i Donnington Park.

Gik du til Pageant of Power i år? Fortæl os, hvad du syntes om begivenheden i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.