Dette er Bugatti Chiron Incredible Sport, en ny, meget mere vejvenlig version af Limited Edition Chiron Incredible Sport 300+. Det er til salg nu, pris fra € 3,2 millioner (ca. £ 2,7 millioner), med de første leverancer af en produktionskørsel på 60 modeller, der forventes at ankomme tidligt næste år.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Ligesom standard Chiron drives den utroligt sport af en quad-turboladet 8,0-liters W12. Men takket være nogle større turboladere, redesignede cylinderhoveder og en ny oliepumpe, har motoren nu en ekstra 98bhp, der tager sin maksimale output til 1.578bhp og en enormt moment.

Hvad er den hurtigste produktionsbil i verden?

Bugatti siger, at det er nok grynt til at komme fra 0–124 km / h på 5,8 sekunder, hvilket er et halvt sekund hurtigere end den nye Volkswagen Golf GTI tager for at komme fra 0–62 km / h. 0–186 km / h tager kun 12,1 sekunder, og firmaet siger, at bilen er i stand til hastigheder op til 273 km / h.
For at styre den ekstra præstation har Chiron Incredible Sport fire-hjulstræk og en række chassisopgraderinger, der specifikt er oprettet til højhastighedskørsel. Der er et strammere styrestativ, nye spjæld og stivere fjedre, alt sammen, som Bugatti siger, giver en opsætning, der er meget mere stabil end den normale Chiron.
19

Bugatti har også bestilt et sæt specielt udviklede Michelin Pilot Sport Cup 2 dæk. I øjeblikket er de den eneste vejlegale gummi, der er bedømt til at køre konsekvent i hastigheder på op til 500 km/t (310 km/h), verificeret med den samme testbænk, der blev brugt til at udvikle dæk til rumfærgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.