Et nyt plug-in hybrid-koncept, kaldet XEV, er blevet udsat af den kinesiske producent Wey i Frankfurt, hvilket bekræfter virksomhedens intention om at bryde ind i den verdensomspændende mainstream.
Wey er den high-end division af Fantastic Wall Motors, en vigtig kinesisk spiller i bilsektoren, der allerede tilbyder afhentningsbiler lige her i Storbritannien, men skaber ligeledes køretøjer såvel som SUV’er til hjemmemarkedet. Det har verdensomspændende vækstplaner – der har været tale om en fabrik i Mexico eller USA – såvel som dets Wey -brand, der blev introduceret sidste år med sine seværdigheder, der er sat på den premium sektor beboet af Audi, Infiniti såvel som Volvo.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Alle de seneste nyheder fra Frankfurt Motor Show 2017
Wey XEV er ikke altelektrisk som Tesla Design X, som det vagt ligner, men det deler Teslas stilfulde crossover/SUV-filosofi såvel som har en lignende profil med attraktive mågwing-døre. Det har en benzinmotor, der kun kører forhjulene, mens plug-in-batteriet giver strøm til bagsiden.
9

Den kinesiske bilsektor kritiseres ofte for ikke-alt for subtile kopier af europæiske produkter, men den modigt stilede Wey Xev fortjener kredithistorik for sit unikke udseende. Det er en attraktiv idé med en coupélignende sideprofil, en swoopy noteret bæltelinje såvel som usædvanligt kontureret front såvel som bagenden. Inde i er fire private sæder, såvel som Wey siger, at ideen er udstyret med en række avanceret innovation, herunder autonome kørefunktioner.
Der er ingen officiel bekræftelse af, at XEV er bestemt til salg, men den grundlæggende idéstil ser ikke så godt ud så godt væk fra produktionsklar, såvel som den passer til det verdensomspændende mønster til gradvis cool crossovers med en miljøvenlig drivlinje.
Vil du se Wey Xev til salg i England? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.