Highways England har introduceret en ny sikkerhedskampagne på flere millioner pund, der opfordrer chaufførerne til at “gå til venstre!” Hvis deres køretøj går i stykker på en motorvej.
Annoncerne kommer efter leveringssekretæren “opfordrede Highways England til at give kampagnen for at forbedre sikkerheden såvel som offentlighedens tillid til Wise Motorways”.

Smart Motorways: Regeringen stopper udrulning af alle bane-løbeskemaer

Med 600 britiske biler og lastbilrejser inklusive en sammenbrud hver dag, har den regeringsejede forretning ansvarlige for Englands motorveje såvel som Major A Roads brugt melodien fra Pet Shop Boys ‘Cover of the Hit Tune “Go West” for at minde chauffører At de skulle styre til venstre på en vanskelig skulder, hvis deres køretøj løber ind i mekaniske vanskeligheder eller på en klog motorvej flytter over til det nærmeste nødhelligdomsområde.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Kampagnen er en del af en 18-punkts handlingsplan, der er offentliggjort af Department for Deliver in’s Wise Motorway Evidence Stocktake sidste år. Det er i overensstemmelse med mange års kritik såvel som bekymringer, der vedrører kloge motorveje, som er en billigere teknik til at reducere overbelastning end vejudvidelse eller bygning, samt muliggør ligeledes for trafik-kapacitet i områder, hvor netværksforlængelse ikke er fysisk eller geografisk muligt. På trods af en række fremtrædende uheld såvel som tragedier såvel som et løft i fare i et område indikerer data, at kloge motorveje er sikrere generelle end traditionelle versioner af vejen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.