1. BMW M235i Racing samt M Performance Parts afsløret
BMW har været hektisk med den nye 2 -serie, der har udsat nye M -præstationsdele for den fælles model, mens det ligeledes annoncerer en racingversion vil blive brugt til Motorsport -teams. De tilbudte M -ydelser, der tilbydes, inkluderer en ny bodykit, større legeringshjul, upratede suspensioner samt større bremser, som ikke påvirker emissioner eller brændstoføkonomi. M235i -racingversionen er strengt til sporudnyttelse til motorsporthold såvel som tilbydes til 59.500 euro. Den seks-cylindrede 3,0-liters motor er ligeledes blevet indstillet til at oprette 328bhp, op fra 316bhp.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Læs mere: BMW M235i Racing afsløret
2. Fire-stjernet Euro NCAP Security Score for BMW I3
BMW I3 er blevet tildelt en mindre end perfekt fire-stjerner i de nuværende Euro NCAP-testresultater. At være verdens allerførste biler og lastbil, der var baseret på et kulfiberbadekar, som forbedrer udholdenhed såvel som stivhed, øgede resultatet et par øjenbryn. BMW erklærer strengere testning på fodgængersikkerhed hæmmede i3 fra at score topmærker.
Læs mere: BMW I3 scorer fire stjerner i Euro NCAP -test
3. Renault plug-in hybrid til 2014
Renault har udsat, at det fungerer på en plug-in hybridbiler og lastbil, der vil være i stand til at returnere 141mpg. Nyheden blev afsløret af Renault Head of Research, Advanced Studies samt Materials Remi Bastien, med en idé arrangeret til en debut på Genève Motor Show i marts næste år. Bastien afslørede ligeledes, at bilerne og lastbilen ville være ‘clio-størrelse’ såvel som ‘overkommelig’.
Læs mere: Renault Plug-In Hybrid for 2014
4. Ferrari 458 Niki Lauder afsløret
En anonym klient har bestilt en speciel udgave af Ferrari 458, der hylder F1 -legenden Niki Lauda. Ferraris skræddersyede program gør det muligt for klienter at tilpasse deres biler og lastbiler med forskellige farveskemaer såvel som materialer. 458 Niki Lauda er skabt for at spejle stilen på Ferrari F1-biler og lastbil, han kørte i midten af ​​halvfjerdserne. Der er et hvidt tag, guldlegeringer samt en tricolour-racing stribe. Desværre har biler og lastbil ingen ydelsesopgraderinger såvel som vil forblive en engang.
Læs mere: Ferrari 458 Niki Lauda afsløret
5. Lamborghini -produktion slutter
Lamborghini har kaldt Time på Gallardo Supercar, efter at det endelige design rullede af mærkerne Sant’Agata -produktionslinjen. På det tidspunkt er der oprettet 35 variationer af Gallardo, der spænder fra racerversioner til specialudgaver, der kun tilbydes på specifikke markeder. Næste år vil efterfølgeren til Gallardo blive afsløret, sandsynligvis kaldet Cabrera.

Læs mere: Lamborghini Gallardo -produktion slutter

Leave a Reply

Your email address will not be published.