Citroen har afsløret britiske omkostninger såvel som specifikationer for den ansigtsløftede C4-kaktus, samt at købe bøger til det franske firmas meget mere traditionelle C-segment ved hjælp af er nu åbne, er nu åbne, med allerførste leverancer forventet i begyndelsen af ​​april.
Priserne begynder på £ 17.295, skønt det er til den nye C4 Cactus Feeling Edition, der leveres udstyret med en 1,2-liters Puretech 82 benzinmotor såvel som tilbydes i en begrænset tid. Det mangler ligeledes Citroens nye progressive hydrauliske ophængssystem-et af overskriften nye funktioner i den opdaterede kaktus-dog fungerer nye avancerede komfortsæder, cruise control, LED dagtimerne løbelys, plus en syv-tommer infotainment-skærm med Android-bil såvel som Apple CarPlay.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste hatchbacks til salg Ideel nu
To kernetrimniveauer er tilgængelige. Føl biler og lastbiler begynder fra £ 17.965 med en Puretech 110 1,2-liters benzinmotor, med den progressive hydrauliske ophængskonfiguration inkluderet som standard. En ny, meget mere potent 128bhp-version af Puretech 1,2-liters benzin tilbydes fra £ 18.765, mens Bluehdi 100 Diesel Design starter fra £ 18.995.
Range Topping -stildesign er prissat fra £ 19.865 med nøjagtig den samme spredning af motorer, dog ekstra enheder i metoden til et panoramisk glas tag, satellitnavigation, bageste auto -parkeringssensorer samt et vendekamera, plus Citroens fulde pakke med bilisthjælp . Den PureTech 110 benzinmotor tilbydes også med en automatisk gearkasse.
10
Om vores adsclose denne annonce

Citroen C4 Cactus debuterede på Genève Motor Show tilbage i 2014 som en finurlig, crossover påvirkede C-Segment Hatchback-posten. Med denne forfriskede model er Gone bilens karakteristiske, airbump-plasteret look, erstattet af meget mere konventionel hatchback-styling. Et nyt look, nye kabine komfort såvel som meget mere kraftfulde motorer er ligeledes på menuen plus Citroens mest aktuelle ophængsteknologi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.