De sjoveste og underligste grunde til, at folk mister deres V5C -køretøjslogbøger er blevet afsløret. Bilister, der anmoder om en ny V5C fra chauffør- og køretøjslicensbureauet (DVLA), bliver spurgt, hvad deres grund til at gøre det, med underlige grunde givet af chauffører, herunder “Min papegøje ødelagde det” og “Jeg koncentrerede mig ikke og makulerede det”.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Listen over usædvanlige grunde til at have brug for en ny V5C frigivet af DVLA inkluderer også: “Jeg forlod den på et hotel i Gobi -ørkenen, da jeg kørte over Asien i løbet vaskemaskine”.

Hvad er en V5C -køretøjslogbog? Regler for bilkøbere og sælgere

En uheldig chauffør fortalte DVLA: ”Mit barnebarn tog den til at spille udenfor og begravede den i mudderet”. En anden sagde: ”Det blæste ud af vinduet, og da jeg gik for at kigge efter det, var det væk”.
”Nogen købte mig en bil til min fødselsdag – de pakket nøglerne i V5c, og jeg rev den åben uden at vide det,” sagde en anden chauffør. De klassiske undskyldninger er dog altid de bedste, og uundgåeligt var en førers grund simpelthen “hunden spiste den”.
En V5C – også kendt som en køretøjslogbog eller registreringscertifikat – er et stykke papir, der beviser, at nogen er den registrerede keeper af et køretøj. I september 2020 lancerede DVLA en ny onlinetjeneste for folk til at anmode om udskiftning V5CS, som nu er blevet brugt mere end 800.000 gange – svarende til ca. 5.800 gange om ugen.
Julie Lennard, administrerende direktør for DVLA, kommenterede: ”Vores onlinetjeneste for at erstatte en V5C er hurtig og nem at bruge, og betyder, at kunderne vil modtage deres erstatningskøretøjsregistreringscertifikat inden for ugen.
“Så uanset om du har forkert placeret din V5C, det fordøjes af dit kæledyr, eller dine børn har brugt det til kunst og håndværk, er den hurtigste måde at få en erstatning på Gov.uk.”
Har du nogensinde haft en sjov grund til at miste din V5C -logbog? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.