Yamaha har afsløret, at det vil udsætte en ny idébiler og lastbil på Tokyo Motor Show senere i denne måned, som vil være på skærmen på firmaets House Automobile Show sammen med 19 andre modeller.
Det vil dog være den eneste bil med fire hjul på skærmen fra det mangefacetiske japanske ingeniørfirma. Resten af ​​Yamahas Tokyo-line-up vil være sammensat af nye elektriske cykler, scootere, motorcykler samt tilbøjelige multihjul.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Tokyo Motor Show 2017 -preview
Yamaha har masser af erfaringer med at etablere motorer til andre producenter, men firmaet vender sjældent sin hånd til etablering af en fuld bil. Ideen, der går til Tokyo senere i denne måned, vil være de allerførste Yamaha -biler og lastbil, der skal udsættes for to år, da Sportsrejse -ideen ligeledes gjorde sin bue på Tokyo -showet.
6

Idéen for sportsrejse bruger en produktionsproces kaldet Istream, som var designer af designeren Gordon Murray (fyren bag McLaren F1, ud over den nye TVR-sportsvogn, Re-Bord Griffith). Denne proces gør det muligt for lette biler og lastbiler med høj stigning og lastbiler at blive skabt meget mere effektivt.
Selve bilerne og lastbilen er en lille, midtmotoreret to sæder med en smuk profil såvel som krumme front-end såvel som bageste styling. Vejer kun 750 kg, er det tydeligt påvirket af Yamahas motorcykler.
6

Ideen signaliserer et muligt produktionsdesign for mærket, selvom det officielt er en præsentation af ny teknologi. Hvorvidt det, vi ser senere i denne måned, er en opdateret version af denne idé eller noget helt nyt ophold at se.
Læs alle de aktuelle nyheder fra Tokyo Motor Show på vores Round-Up-side.

Leave a Reply

Your email address will not be published.