Det Forenede Kongerige fortsætter med at snuble mod en slags Brexit, det ser ud til, at dette års bil afslører Brit -notering – vores ottende – viser, at britisk dygtighed stadig har betydelig indflydelse øverst i bilindustrien, såvel som Europa som videre.
Årets placering inkluderer vores første Hall of Fame-induktør fra finanserverdenen plus væsentlige eksperter, der har topniveaufunktioner i alt fra administration af forsyningskæde såvel som logistik til design, reklame såvel som public relations.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Fineste køretøjsproducenter 2019
Vores dommerpanel tilbragte den allerbedste del af en dag med at krangle om, hvem de skulle inkludere såvel som i hvilket køb-såvel som argumentet fortsatte senere på e-mail. Holdet omfattede et rekordstort antal nye poster, der afspejler skiftet i køretøjsindustriens fokus mod elektrificering, autonom kørsel og det rentable kinesiske marked.
Som sædvanligt tog vores panel hver enkelt persons resultater såvel som betydning inden for deres organisation, også som deres virksomheds præstation i det forløbne år. Ud over tidligere direkte vindere – medlemmerne af bilen afslører Hall of Fame – var ikke berettigede til optagelse.
Rul ned for de ti bedste i detaljer, med den fulde liste, der tilbydes på næste side.
10. Jon Goodman
Chief Operating Officer, Polestar
11

Tidligere manager for Peugeot i Storbritannien, Jon Goodman er gået fra udholdenhed til udholdenhed hos Volvo – såvel som der er enhver indikation af, at det svenske selskabs nye polestar -brand, hvor han er administrerende direktør, også er på vej i den bedste retning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.