Renault har annonceret et specialudgave trimniveau for Clio Hatchback kaldet Urban Nav, som er prissat fra £ 16.225.
Det nye Urban Nav -trimniveau er baseret på den eksisterende Clio Dynamique Nav. Det tilføjer bagparkende sensorer, 16-tommer legeringshjul, LED-forlygter og en ny skygge af kropsfarve kaldet ‘Urban Grey’. Inde i det er udstyret med en syv-tommers berøringsskærm infotainment-skærm, satellitnavigation og aircondition sammen med nøglefri adgang.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste Superminis til salg
På trods af at have £ 1.265 værd af udstyr, der er kastet ind som standard, spørger Urban Nav en præmie på 575 pund over Dynamique NAV, den er baseret på.
15
Om vores adsclose denne annonce

Købere, der vælger nye Urban Nav-modeller, har et valg af to motorer: en 0,9-liters turboladet tre-cylindret benzinmotor og en 1,5-liters firecylindret dieseldrivning, som begge producerer 89bhp. Dieselen producerer meget mere drejningsmoment end benzin -drivlinjen (220nm mod 135nm), men det er £ 1.450 meget dyrere til £ 17.675.
Begge motorer er parret til en fem-trins manuel gearkasse, skønt en seks-trins dobbeltkobling automatisk gearkasse kan specificeres til dieselmodellen for yderligere £ 1.320.
PCP- og lejekøbskontrakter er også tilgængelige på Clio Urban NAV, hvor et års gratis forsikring bruges på en 37-måneders 6.000 km pr. Års kontrakt, WHCH koster £ 149 pr. Måned. En kundeindskud på £ 5.030 er påkrævet.
Læs vores fulde grundige gennemgang af Renault Clio her …

Leave a Reply

Your email address will not be published.