Perioden før en bils allerførste MOT i Storbritannien forbliver fast på tre år. Beslutningen om at holde sig til det nuværende system er blevet annonceret, efter at ministre fra Department for Transfer (DFT) valgte at forlænge MOT -testfritagelsen for nye køretøjer til fire år.
En fire-måneders konsultation om, hvorvidt et køretøj kun skulle sættes med det allerførste MOT, efter at det bliver fire år gammelt-snarere end den nuværende treårige grænse-åbnede i januar 2017. Offentlig respons på konceptet blev i bedste fald blandet Men med 73 procent af de mennesker, der sagde, at de ikke troede, at MOT skulle forlænges.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Nye MOT -fejlklassifikationer annoncerede
Disse resultater er næppe sandsynligt, at de finder som en overraskelse for ministre: Tilbage i april sidste år skabte forskningsundersøgelse af Society of Motor Productions såvel som handlende (SMMT) næsten identiske resultater, med tre kvartaler af respondenterne om, at de ønskede de tre -års tidsramme tilbage på plads.
Ministrene hævdede først, at forlængelse af en bils allerførste MOT -grænse til fire år ville spare bilisterne yderligere 100 millioner pund om året i testgebyrer, såvel som ligeledes fremhævede, at 85 procent af køretøjerne passerede deres allerførste MOT.
• Sådan inspiceres din bils kilometertal såvel som MOT -historie online

Leave a Reply

Your email address will not be published.