Volkswagen har verificeret, at det ikke vil omdirigere sine amerikanske operationer som “Voltswagen” på trods af Adamant erklærer fra virksomheden, der offentliggjorde flytningen som ægte.
Tidspunktet for den foreløbige erklæring øgede bekymringen for dens legitimitet, da det kun var dage før April Fools ‘dag. Volkswagen udsendte en pressemeddelelse den 29. marts, som hurtigt blev overholdt af en officiel erklæring, som begge verificerede Rebrand som ægte.

Ny Volkswagen ID.4 2021 Review

I henhold til virksomhedens frigivelse ville rebrand kun gælde for elektriske Volkswagen -design, der tilbydes i USA, snarere end det større nordamerikanske marked. Navnet “Voltswagen”, siger det, vises på virksomhedens EV’er sammen med en ny lyseblå badge, med den mørkeblå VW-rundel, der er forbeholdt forbrændingsmotorerede køretøjer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Erklæringen var åbenlyst tidsbestemt til at falde sammen med introduceringen af ​​ID. Husholdning af elbiler i USA. ID.4 SUV er ved at sælge der som Volkswagens allerførste USA-marked MEB-baserede elektriske køretøj, da firmaet ikke tilbyder den mindre ID.3 Hatchback, der allerede er til salg i Europa.
Talrige amerikanske medier låst hurtigt fast på den foreslåede rebrand, lige fra bilmedier til nationale nyhedsudbydere, som alle verificerede flytningen som sand. Volkswagen America PR-teamet var også med på vittigheden, såvel som holdt illusionen og valgte seriøse citater fra højtstående forretningsembedsmænd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.