Nissan Juke Nismo RS er blevet introduceret på LA Motor Show, der er blevet en ny flagskibsmodel for Nissans kompakte crossover -serie.
RS bruger den samme 1,6-liters turbo som Standard Juke Nismo, men med strømforøget fra 197bhp til 212bhp takket være en finjusteret ECU og opdateringer til udstødningen. Der er ingen officiel 0-62 km / t-tid endnu, men forventer, at den er omkring 7,5 sekunder-ned fra 7,8 sekunder i Nismo.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• La Motor Show
Der er også en firehjulstræk version af RS, der kun er tilgængelig med en CVT-gearkasse, der-i Nismo-har en tendens til at sap ydelsen lidt. Et meget bedre valg er den seks-trins manuelle gearkasse, som endda er blevet forbedret i Rs.
Nissan har også tilføjet en begrænset glideforskel til den manuelle model for at hjælpe med at forbedre hjørnet, mens alle RS-modeller får justeringer til suspensionen og styringen. Derudover er der også lidt ekstra afstivning i kroppen og nogle forbedrede bremser for at tømme ydelsen.
• Nissan Juke Nismo Review
Interiøret har nogle lette Recaro -spand sæder som en mulighed for at give ejere den fulde racerdriveroplevelse. Sæderne er en del af Alcantara, og rattet er færdige i det samme materiale. Dialerne er færdige med subtile RS -badging.
I mellemtiden har det udvendige en ny mere aggressiv bodykit designet til at forbedre aerodynamik, mens LA -showbilen var færdig med en række garish -mærkater. Som med Standard Nismo er RS ​​tilgængelig i sort, sølv eller hvid, med hver med kontrasterende højdepunkter i gitteret og vingemirrorerne.
Der er endnu ingen specifik britisk pris, men amerikanske Nissan -repræsentanter forudsagde en stigning på ca. 10 procent over Nismo. Det betyder, at du kan forvente en startpris på omkring £ 22.000. En udgivelsesdato for begyndelsen af ​​2014 forventes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.