En drop-top har tilsluttet sig Audi S3-line-up på Genève Motor Show. Ligesom sin luge, Sportback såvel som Saloon Stablemates, drives S3 Cabriolet af en 296bhp 2,0-liters benzin-turbo, der driver alle fire hjul. Oprindeligt vil Cabriolet kun blive forsynet med en seks-trins S tronic transmission.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Audi A3 Sportback G-tron lanceret
S3 Cabrio evaluerer omkring 200 kg meget mere end de andre modeller. Dette indebærer, at 0-62 km / t-sprint tager 5,4 sekunder snarere end lugens 4,8 såvel som Sportback såvel som Saloon’s 4,9. Økonomisk klima falder til en erklæret 39,8 mpg såvel som bilerne og lastbilen udsender 165 g/km CO2; Hver anden S Tronic S3 erklærer 40,9 mpg samt 159 g/km.
Som med den almindelige A3 -cabrio, falder de øverste digitalt digitalt på 18 sekunder på så meget som 31 km / h. S3 er imidlertid markeret med 25 mm lavere sportsophæng, bi-xenon-forlygter, en subtilt øget bodykit samt 19-tommer legeringshjul. Det er en lignende historie inde, med sportssæder, et fladbundet ratt samt S3-specifikke urskiver inkluderet.
Den nye A3 Cabriolet bruger saloon -kropsstilen som dens base snarere end hatchback, hvilket indebærer, at den er større såvel som der er meget mere område i bagagerummet. Den almindelige A3-cabriolet får en 320-liters bagagerum med tagsystemet op, hvilket reduceres til 275 liter med tagsystemet ned.
Der er også gode tilbud af isolering i tagsystemet, som vil holde støj ude af kabinen, når S3 Cabrio kører i høj hastighed. Der er valgfri varmluftsblæsere for at holde din hals varm i vintersæsonen på A3-førerhuset, som sandsynligvis vil være almindeligt på top-spec S3-modellen.
• Audi S1 ​​hot supermini afsløret
De første britiske leverancer vil tage placering i september. Omkostninger er endnu ikke bekræftet, men bilerne og lastbilen burde udgift omkring £ 4.000 meget mere end S3 Saloon S Tronic, der starter på £ 34.720.

Leave a Reply

Your email address will not be published.