Alpina har udsat B8 Gran Coupe, dens håndtag BMW 8-serien Gran Coupe såvel som et køretøj, der genopliver B8-badget, der sidst blev brugt på En ultra-sjælden coupe fra halvfemserne.
B8 Gran Coupe får en genindført version af BMW M850is 4,4-liters dobbelt-turboladede V8-motor, der nu skaber 613bhp såvel som 800Nm drejningsmoment. Afsendelse af dette output til alle fire hjul er det tilstrækkeligt at tage den 2,2-ton super-salon fra 0-62 km / h på kun 3,4 sekunder såvel som videre til en tophastighed på 201 km / h.

Top 10 fineste ydelseskøretøjer til at købe 2022

Som normalt er situationen med Alpinas, er B8’s præstation imidlertid designet til at blive tilbudt med et bredere spektrum end ligesom BMWs egen M8. Som sådan tilbydes motorens topmoment fra kun 2.000 omdrejninger pr.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Køretøjet er kun firehjulstræk (som M850i) samt bruger en ZF otte-trins automatisk gearkasse, der er blevet omfornæst med Alpinas egen softwareapplikation såvel som parametre. Udstødningen er ligeledes forskellig fra BMWs eget system såvel som er designet til både at reducere rygtrykket samt give en mere attraktiv lyd.
Udstødningen er et aktivt system, der kan skiftes til en mere finjusteret støj, når du sejler i komforttilstand, eller en racere støj i sporten.
24

Chassisforbedringerne inkluderer adaptive spjæld, der tilbyder komfort+ såvel som Sport+ -indstillinger sammen med de to rutinemetoder. B8’s forreste stiverfunktion Hydro -monteringer For at forbedre turen komforten giver Stiffer Suspension Strut Support Mounts også højere køretøjsstabilitet. Forstærkede anti-rullebjælker på forakslen såvel som Stiffer Lower Wishbone-monteringer bør også forbedre kontrollen.
Styling -mods inkluderer Alpinas egen specifikation af Lower Front Splitter samt en subtil bagspoiler, som det er traditionelt for mærket. B8 Grand Coupe’s 21-tommer multi-eger legeringer er også genkendelig alpina i deres stil,
Indvendigt fås iDrive -controlleren i krystalglas med et Alpina -logo såvel som de grundlæggende enhedsliste inkluderer opvarmede sæder såvel som rattet, Merino læder polstring samt et Harman Kardon -støjsystem.
På trods af kraften, vægt såvel som ydeevne, er erklæret effektivitet på 25,4 mpg samt 270 g/km CO2 -emissioner ikke så dårlig.

B8 Gran Coupe tilbydes nu ordre med omkostninger, der starter fra £ 134.950.
Læs mere om den nyeste Alpina -sort på vores hub -side …

Leave a Reply

Your email address will not be published.