Chevrolet har givet os vores allerførste kig på den hårdkantede, spor-honed Z06-variant af C8 Corvette, som mærket vil udsætte i oktober.
Vi har tidligere spioneret køretøjstesten ved Nurburgring i camoufleret, forproduktion fra, men Chevrolet har udsat en næsten produktionsforberedt version af køretøjet på sociale medier, leder af en fuld debut næste måned.

Porsche 911 Turbo S vs McLaren GT

C8 Z06 vedtager en ny, mere aggressiv forreste kofanger end det grundlæggende køretøj, der integrerer et par ‘hænder’ såvel som tre dybe lufthuller i kropsarbejdet. Forlygterne i Z06 er uændrede, dog interessant, at forhjulet buer ud med en ekstra skarp krølning, hvilket antyder et betydeligt løft i sporbredden.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Oprettet for at kæmpe med det med Porsche 911 GT3, Z06 modtager ligeledes et nyt sæt hjul, der sandsynligvis holder bredt afsnit med højtydende dæk. C8’s unikke sideventiler, som de er awesome Mid-Montered V8, er også blevet åbnet op-yderligere luftstrøm er nødvendig for at fodre større radiatorer til en helt ny V8, som erstatter den grundlæggende bils 495bhp 6,2-liters enhed.
Motordækslet er ligeledes blevet revideret til den baneklare model med en ny, dybt skulptureret stil, der indeholder ekstra varm ventilation. Der er ligeledes en større bageste læbe spoiler til ekstra downforce. Chevrolets to teaser -billeder viser bagvingen i to forskellige positioner, hvilket antyder anvendelsen af ​​aktiv aerodynamik eller tilgængeligheden af ​​en valgfri aero -pakke. Motordækslet er ligeledes blevet revideret til den baneklare model med en ny letvægtskompositplan, der indeholder ekstra varm ventilation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.