Den enorme spredning af modeller i de senere år har præsenteret forhandlere en udfordring: Hvordan kan de vise og demonstrere en voksende række biler? Og kan kunder prøve den bil, de faktisk vil købe?
Det rejser spørgsmålet, om vi virkelig har brug for de smaleste nicher, især blandt SUV’er. Citroen-chef Vincent Cobée tror ikke det, da han fortalte mig denne uge: ”Vi har set et interessant fænomen i de sidste år, med nogle mærker tæpper-bombning af markederne.

Top 10 bedste SUV’er til at købe 2022

”Så du ender med en bil hver 10 centimeter af længden og en bil hver tredje til fem centimeter af højden. Og hvis du virkelig er besat, ender du med fem eller seks SUV’er i længden, og så kan du indsætte dem med to eller tre højder. ”
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Det er ikke sådan, Citroen planlægger at gøre det. ”Vores syn på dette er tydeligt oversat af det, du for nylig så med C4 og C5 X,” sagde Cobée. ”Der er noget efter SUV’er. ”Der er to grunde til dette: Ikke alle vil have en boks-bil i høj plads (og der er et antal biler, der kaldes SUV’er, men i virkeligheden er de forhøjede saloner).
”Den anden ting er, at når man ser på CO2-overholdelse og effektivitet i distributionen, bliver alle nødt til at flytte til en utrolig rationaliseret line-up. Line-ups med 30, 40 forskellige kropstyper i et showroom kan være noget af fortiden. ”
Det blev gentaget af den nye Ford af Storbritannien Boss Lisa Brankin. Mondeo er ikke meget længere for denne verden, men hvad vil formen på den fremtidige Ford-line-up?
”I de gamle dage plejede det at være fiestas, fokuserer, Sierras og alt andet,” fortalte hun mig. ”Nu har det virkelig ændret sig. I Storbritannien er halvdelen af ​​alle de biler, vi sælger, en slags SUV. ”
Brankins fokus er at “sætte kunder i hjertet af vores forretning”, så Ford-line-up vil udvikle sig, siger hun. Og det kundefokus er vigtigt. Selv med færre nicher kan jeg ikke se, at vi ikke er valgt i showrooms.
Tjek det seneste på Storbritanniens bedst sælgende biler til 2021 her …

Leave a Reply

Your email address will not be published.