lederen af ​​Peugeot og Citroen (PSA) har mødt med Vauxhall Union -chefer for en “Frank Exchange” af ideer, da det franske selskab vejer op, hvordan Det vil integrere det britiske brand i sin portefølje af virksomheder.
Unite Unions generalsekretær, Len McCluskey, sagde, at mødet med Carlos Tavares, PSAs administrerende direktør, var “konstruktiv”, og Tavares gentog sit ønske om ikke at lukke britiske fabrikker.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• PSA -emissionsprobe afslører 1,9 m biler kan have svigagtig software
McCluskey forklarede PSA -chefen “talte også om at arbejde med Unite for at konstruere en køreplan for fremtidige operationer i Storbritannien”.
Efter forhandlingerne offentliggjorde PSA en erklæring, der sagde, at virksomheden ”foreslog at gennemføre princippet om co-konstruktion med Unite Union for at definere en køreplan for at genopbygge den industrielle præstation af Vauxhall-fabrikkerne i Storbritannien i en rimelig måde.”
Disse seneste møder følger to runder med jobtab på Vauxhalls Ellesmere Port Factory, med 650 frivillige afskedigelser, der blev annonceret i de foregående måneder.
I starten af ​​2018 blev det annonceret, at Vauxhalls Ellesmere -portanlæg ville se yderligere 250 jobtab efter en meddelelse i oktober sidste år, at fabrikken ville kaste 400 job. Den britiske Marques nye ejer, PSA Group, er klar til at flytte produktionen af ​​Vauxhall Astra fra to skift til en tidligt i 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.