Regeringen tænker på et betalings-mil-lange vejladningssystem for HGV’er, da ministre forsøger at tilskynde til træk i at gøre den mest effektive udnyttelse af Det Forenede Kongerige Road Network .
Når vi talte på Radio 4, overførte overførtepræst Chris Grayling snarere end at straffe HGV -drivere, opladning af lastbiler baseret på afstand, der er kørt såvel som anvendte veje, ville producere lige vilkår med udenlandske transportfirmaer.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

“Vores transportører grumler ofte, at en kontinental trucker er tilgængelig i med en opbevaringstank fuld af lavere opgavediesel, bruger et antal dage på at arbejde i landet, forsvinder igen såvel som ikke betaler noget mod brug af veje”, Grayling sagde.
• Driverløse lastbiler, der skal kontrolleres på britiske veje
“Vi har allerede et system på placering, der leverer et begrænset bidrag, men vi konsulterer nu branchen.”
Konsultationen over HGV Road -prisfastsættelse er beskrevet i en afdeling for overførsel kvalitet.
Overførselssekretæren fik fjernet enhver form for mulige opladningssystem til betaling pr. Mil for køretøjer kom ikke “i en overskuelig fremtid”. Den boostende popularitet af elektriske køretøjer indikerer overskud fra brændstofopgave vil dog sandsynligvis efterår i de kommende år.
London Road opladningsplaner
Disse mest aktuelle forslag pr. Mile overholder tidligere planer fra borgmesteren i London, Sadiq Khan, som ville se bilister i den opkrævede finansiering baseret på kørte afstand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.