Omkostningerne ved tilbud om dækning af køretøjsforsikring er faldet med 14 procent i løbet af det sidste år, det skarpeste fald, der nogensinde er registreret af et omkostningssammenligningssted.
Mens tallene forbinder citater til dækning af køretøjsforsikring snarere end politikker, der virkelig er taget ud, er de baseret på 6 millioner bilister, såvel som viser, at chauffører citeres 87 £ for en årlig omfattende politik, der nu er sammenlignet med for 12 måneder siden. Den typiske bilist citeres £ 538 for en politik, med dækning for fyr, der i gennemsnit kommer til £ 574, såvel som kvinder citerede £ 477.

Billigste køretøjer til at køre 2022

Dataene stammer fra sammenligningssite forvirret, som ligeledes bestilte en undersøgelse af 2.000 voksne, der opdagede et fald på 43 procent i kilometertal over nøjagtigt samme periode. Nogle forsikringsdækningsvirksomheder har tilbudt tilbagebetalingsferie eller goodwill-gesture-betalinger på omkring £ 25 for at vise faldende kilometer.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Det britiske marked for forsikringsdækning er det fjerde største i verden, der administrerer 1,8 billioner dollars af investeringer, ifølge Association of British Insurers. Det er dog ligeledes ikke uden kritik. Metoden til ‘loyalitetspriser’ – hvor politikker straks fornyes, ofte til en markant højere sats – undersøges af Monetary Conduct Authority. FCA er bekymrede for sårbare klienter – såsom ældre uden simpel gevinstadgang til eller fortrolighed med computere – udnyttes, med forsikringsselskaber, der estimerer 1,2 mia. Pund om året fra automatisk fornyende kunder.
Confused’s data viser, at 48 procent af chaufførerne holder sig til deres nuværende forsikringsselskab på trods af omkostningsstigninger, når de fornyes. Virksomhedens administrerende direktør, Louise O’Shea, sagde ”Det ser ud til, at vores omkostninger til dækning af køretøjsforsikring er billigere” for at vise reduktionen i at drive de fleste bilister havde oplevet, men hun advarede: ”Disse lavere omkostninger drager kun fordel af dem, der handler rundt om.”
Hvilke er de allerbedste selskabsforsikringsfirmaer? Vores driver Power Survey rangerer top ti …

Leave a Reply

Your email address will not be published.