Arrangører af Tokyo Motor Show har bekræftet, at dette års begivenhed ikke vil gå videre. Japan kæmper i øjeblikket med et større coronavirus -udbrud, hvor landets regering forventes at annoncere en tredje nødsituation i hovedstaden.
I de sidste 67 år er Tokyo Motor Show blevet afholdt toårigt, og ligesom Frankfurt Motor Shows forhold til den tyske bilindustri er det en enorm vigtig begivenhed for det japanske indenlandske bilmarked. Arrangementet er typisk fyldt med koncepter fra hjemmemærker som Toyota, Mazda og Honda.

2021 Shanghai Motor Show: Rapport og de bedste biler

Akio Toyoda, formand for Japan Automobile Producers Association (som er den krop, der arrangerer begivenheden), sagde: ”Tokyo Motor Show annulleres, ikke forsinket. Det er udfordrende at afholde begivenheden på en måde, hvor mange mennesker vil være i stand til at opleve appellen til mobilitet i et sikkert og beskyttet miljø. ”
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Toyoda udtrykte også sit ønske om at undgå showet fra at flytte online og sagde: “Tokyo Car Show viser motorcykler, minicarer, store køretøjer, personbiler samt mobilitetsbiler i andre industrier.
”Som sådan vil vi gerne prioritere at have besøgende opleve disse biler i den virkelige verden, og vi vil hellere afholde begivenheden i den virkelige verden, ikke praktisk talt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.